Skip to main content

Ο... Σολουνικιός και οι πονηριές των Σλάβων των Σκοπίων

Η πορεία των Κούρδων στο Σύνταγμα, η προσπάθεια ελέγχου του Ερυθρού Σταυρού από τον ΣΥΡΙΖΑ και η χρήση του όρου «κουκιά» για τις ψήφους.

Πονηριές των Σλάβων των Σκοπίων. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μίλε Μποσνιάκοφσκι, είπε ότι παρόλο που ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ ανέφερε, ήδη, μία φορά την "Σολούν" ως Θεσσαλονίκη, η Συμφωνία δεν δημιουργεί υποχρεώσεις σε αυτό το πλαίσιο, ειδικά στα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης.

Άρα, εγώ θα είμαι Σολουνικιός, κι όχι Θεσσαλονικιός. Μου επιτρέπουν όμως να είμαι κι εγώ Μακεδόνας. Κι αν βρεθώ μαζί με Σλάβο στην Ευρώπη, άντε να εξηγώ τι σόι Μακεδόνας είμαι.

Ήθελαν να διαλύσουν τα ΜΑΤ, αλλά τώρα τα ενισχύουν για προστασία των βουλευτών που υπερψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών. Και φυσικά, για τους χιλιάδες αστυνομικούς που φυλάσσουν τον πρωθυπουργό όταν μετακινείται εκτός Αθηνών.

Κοίτα τώρα, πώς συμβίβασαν οι Ρώσοι τωρινοί κομμουνιστές, την αθεΐα της αριστερής ιδεολογίας με τον χριστιανισμό [από εκεί πήρε ιδέες ο πρωθυπουργός μας;]: «Στο 2ο Συνέδριο του ΚΚΡΟ (Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας) μπόρεσα να αποδείξω ότι πρέπει να υπάρχει ελευθερία της συνείδησης!

» Αφαιρέσαμε λοιπόν το σημείο που λέει ότι ο κομμουνιστής δεν μπορεί να πιστεύει στον Θεό! Στο κόμμα μας το ένα τρίτο των κομμουνιστών είναι θρησκευόμενοι. Υπέρ μου ψήφισαν τότε το 40% (των μελών)», δήλωσε ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Ο Μεχμέτ Αλή Γετίς, πρόεδρος κομματικής οργάνωσης του κόμματος ΑΚΡ, ζητώντας ψήφους γι’ αυτούς που κατηγορούνται για κλοπές, δήλωσε: «Ακόμη και τον πρόεδρό μας Ερντογάν κάποιοι τον είπαν κλέφτη. Από το να συμπαρατάσσεται όμως με τους προδότες της πατρίδας, ο κλέφτης είναι ο δικός μας κλέφτης, εμείς συμπαρατασσόμαστε δίπλα του».

Τριήμερη πορεία θα πραγματοποιήσουν οι Κούρδοι από το Λαύριο στο Σύνταγμα, στις 15 Φεβρουαρίου, επέτειο της σύλληψης του Κούρδου ηγέτη Αμπντουλλάχ Οτζαλάν. Τότε που η ελληνική ηγεσία της χώρας παρέδωσε αυτόν τον ηγέτη στους Τούρκους! Και χωρίς αισθητή αντίδραση από τον ελληνικό λαό. Μάλιστα επανεξελέγη τότε ο Σημίτης. Παρά τις ξεφτίλες στα θέματα Ίμια, S-300 και Οτζαλάν, ο κάποτε "περήφανος" λαός τον επανεξέλεξε.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, δείπνησε με τους ηγέτες του Κοσσυφοπεδίου, για να συντονίσουν τον αγώνα κατά της Σερβίας. Και κάποιοι εξακολουθούν να μας λένε, ότι με την συμφωνία των Πρεσπών, ακυρώθηκε η Μεγάλη Αλβανία! Πού σπούδασαν άραγε την πολιτική;

Εξηγήθηκε προχθές στην Voria.gr πώς προήλθε το "δαγκωτό ψηφοδέλτιο". Παρέμεινε όμως, μετά από χιλιάδες χρόνια, και η χρήση του όρου "κουκιά", για τις ψήφους. Κάποτε στην Αθήνα χρησιμοποιούσαν τα μαύρα κουκιά για αρνητικές ψήφους και τα λευκά για τις θετικές. Σήμερα, που βγάλαμε τα κουκιά και από το διαιτολόγιό μας, τα θυμόμαστε για να μετρήσουμε τις ψήφους.

[Και ο Φίλης με τους συντρόφους του, υποστηρίζουν ότι δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους Έλληνες].

Σε μια προσπάθεια να ελεγχθεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει αποδυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως διάβασα ρε ρεπορτάζ της Voria.gr (δείτε εδώ)Σε οργανώσεις και κατά τόπους στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, τα οποία δραστηριοποιούνται στον χώρο της Υγείας, εστάλη από το Μέγαρο Μαξίμου ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με την παρότρυνση για μαζική εγγραφή μελών του ΣΥΡΙΖΑ στα μητρώα του ΕΕΣ, ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου στις επικείμενες εκλογές προκειμένου το νέο δ.σ. να ελέγχεται από το κυβερνών κόμμα.

Έτσι δουλεύει η Αριστερά, και ελέγχει σωματεία και φορείς. Οι αστοί… στα μπαράκια.