Skip to main content

Στις 29 Απριλίου ανοίγει πύλες το Enigma του ομίλου Μουζενίδη (φωτο)

Το νέο εμπορικό πάρκο, που θα καλύψει στεγασμένο χώρο 3.500 τ.μ, βρίσκεται σε κομβικό σημείο, στη συμβολή πρώτου και δευτέρου ποδιού της Χαλκιδικής.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για το νέο εμπορικό κέντρο του ομίλου Μουζενίδη στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στον κόμβο Μουδανίων – Σιθωνίας.

Τα εγκαίνια του Enigma Shopping Centre, που καλύπτει στεγασμένο χώρο 3.500 τ.μ. σε μισθωμένο ακίνητο, έχουν προγραμματιστεί για τις 29 Απριλίου με ένα φαντασμαγορικό event.

Σε περίπου δέκα μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες στις υποδομές του Enigma Mall, ώστε, ενόψει των εγκαινίων, να μπορέσουν να εγκατασταθούν οι επαγγελματίες που έχουν μισθώσει τους χώρους.

Η επένδυση του ομίλου για την ανάπτυξη του Enigma Shopping Centre, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, εκτιμάται ότι αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.

Στελέχη του ομίλου Μουζενίδη αναφέρουν ότι τo εμπορικό κέντρο θα αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά της Χαλκιδικής, ιδίως στους θερινούς μήνες που η περιοχή υποδέχεται χιλιάδες τουρίστες, καθώς βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο, στη συμβολή πρώτου και δευτέρου ποδιού.

Στον χώρο του νέου εμπορικού πάρκου στα Μουδανιά συγκεντρώνονται πολλές διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό σε συνολικά 40 καταστήματα: Επώνυμες αλυσίδες με διεθνή και εγχώρια εμπορικά σήματα (ρούχα, καλλυντικά, αξεσουάρ), 16 καταστήματα αποκλειστικά με γούνες, κοσμηματοπωλεία, ένα μοντέρνο παντοπωλείο με επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, το γκουρμέ εστιατόριο “Κρητικός” και ο ειδικά σχεδιασμένος χώρος για παιδιά Grekoleto.

Σύμφωνα με στελέχη του ομίλου, κύρια χαρακτηριστικά του εμπορικού κέντρου είναι ο «σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με άπλετο φυσικό φως,  η ξύλινη επένδυση και οι χώροι πρασίνου και ξεκούρασης, η προσεγμένη αισθητική και οι υψηλών προδιαγραφών εξωτερικοί χώροι που θα περιλαμβάνουν ειδικά διαμορφωμένη τέντα με πασαρέλα για επιδείξεις μόδας».

ερι