Skip to main content

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη από το ΕΒΕΘ γα το πρόγραμμα Γέφυρα 2

Προσκεκλημένος ομιλητής στην τηλεδιάσκεψη θα είναι ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του ΥΠΟΙΚ, Φώτης Κουρμούσης.

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το νέο πρόγραμμα επιδότησης επιχειρηματικών δανείων – ΓΕΦΥΡΑ 2 διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 16 Απριλίου και ώρα έναρξης 14:00, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτη Κουρμούση.

Ο ομιλητής θα αναπτύξει τα ακόλουθα θέματα:
 
Δικαιούχοι και κριτήρια επιλεξιμότητας
Διαδικασία αίτησης
Ποσοστά κρατικής επιδότησης διάρκειας 8 μηνών

Η εκδήλωση είναι ανοικτή, κατόπιν εγγραφής.

Παρακαλείστε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, μέσω του ακόλουθου link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/webinar/register/WN_4gLkspCHR52sGgMZKM8sLw μέχρι το πρωί της Πέμπτης 15.4.21 και ακολούθως θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ 2 μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ: http://www.keyd.gov.gr/covid19_gefyra2/

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα διεξαχθεί συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Στην περίπτωση, που επιθυμείτε να υποβάλετε, εκ των προτέρων, σχετικό ερώτημα, μπορείτε να το στείλετε εγγράφως στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ,  τηλ. 2310-370132, Ανδρομάχη Γεωργίου georgiou@ebeth.gr &  Άννα Μπένη: beni@ebeth.gr

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι τα προσωπικά δεδομένα που θα καταχωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι κατά την υποβολή της φόρμας συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στο πλαίσιο της σχετικής εκδήλωσης.