Skip to main content

Ένινγκ: Δεν έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου περιστατικά σαν τα χθεσινά

«Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας να πάμε στον τελικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός του Άρη.

Ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη πραγματοποίησε σήμερα ο Μίκαελ Ένινγκ, μία ημέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στο γεγονός πως όλα όσα εκτυλίχθηκαν στην Καλογρέζα θα πρέπει να τους συσπειρώσουν περισσότερο ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Δεν έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου περιστατικά σαν αυτά που βιώσαμε χθες. Πρέπει αυτά να μας πεισμώσουν και να μας συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας να πάμε στον τελικό. Τώρα έχουμε πολλούς λόγους παραπάνω για να προκριθούμε στη ρεβάνς. Είναι στο χέρι μας», τόνισε ο κόουτς των Θεσσαλονικέων για να προσθέσει:

«Σε 5-10 χρόνια από τώρα, αυτό που θα θυμούνται όλοι είναι ο τελικός και όχι τι έγινε στο ΟΑΚΑ. Ενωμένοι με τον κόσμο μας θα πάρουμε την πρόκριση».