Skip to main content

Ένινγκ: Kρατάμε την ισοπαλία. λογικά είμαστε στην εξάδα

«Θέλαμε να παίξουμε μπάλα αλλά δεν μπορέσαμε, ίσως να έφταιξε λίγο και ο αγωνιστικός χώρος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός του Άρη.

Ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Άρη και το γεγονός πως κατάφεραν να επιστρέψουν παίρνοντας την ισοπαλία στη Λαμία εμφανίστηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Μίκαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Γερμανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για τον αγώνα: «Όπως εξελίχθηκε το ματς, κρατάμε τον βαθμό. Λογικά είμαστε στην εξάδα. Είναι δύσκολο να επανέλθεις όταν δέχεσαι δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Επανήλθαμε με ένα ωραίο γκολ του Λάρσον και κρατάμε την ισοπαλία».

Για το τι είπε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές: «Δεν θέλετε να ξέρετε. Υπήρχε μία ένταση από την μεριά μου, ήθελα να καθαρίσω το μυαλό των παικτών μου και είχε αποτέλεσμα, γιατί αντιδράσαμε».

Για την εικόνα των δύο ομάδων: «Η Λαμία ήταν πιο δυνατή στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να παίξουμε μπάλα αλλά δεν μπορέσαμε, ίσως να έφταιξε λίγο και ο αγωνιστικός χώρος. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας στο β΄μέρος και πήραμε το αποτέλεσμα».