Skip to main content

Ένινγκ: Όλα εξαρτώνται από εμάς και δεν κυνηγάμε κανέναν

«Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα ώστε κόντρα στον Πανιώνιο να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός του Άρη.

Ως το «χειρότερο παιχνίδι» για τη φετινή σεζόν του Άρη χαρακτήρισε το χθεσινό στο Αγρίνιο ο Μίκαελ Ένινγκ υπογραμμίζοντας στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να ανασυνταχθούν ώστε να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους «κιτρινόμαυρους» παίκτες ο Γερμανός τεχνικός:

«Ήταν ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας από την ημέρα που βρίσκομαι στην ομάδα. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες ούτε θα βρούμε λύσεις ρίχνοντας τις ευθύνες δεξιά κι αριστερά. Τώρα επιβάλλεται να είμαστε πιο ομάδα από ποτέ. Πιο ενωμένοι από ποτέ. Όλοι μαζί κερδίζουμε όλοι μαζί χάνουμε.

Θα αναλύσουμε τι δεν πήγε καλά και θα ανασυνταχθούμε για να εμφανιστούμε έτοιμοι στο επόμενο ματς. Δεν θα αφήσουμε να μας πάρει από κάτω αυτή η ήττα, όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Η μπάλα παραμένει στα πόδια μας.

Όλα εξαρτώνται από εμάς και δεν κυνηγάμε κανέναν. Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα ώστε κόντρα στον Πανιώνιο να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες».