Skip to main content

Ενισχύει τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πολυγύρου ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Στη μνήμη των μελών του Ομίλου που έφυγαν από τη ζωή θα ενισχυθεί η ΜΕΘ του νοσοκομείου Πολυγύρου στη Χαλκιδική με δωρεές.

Μεγάλες και αρκετές ήταν οι απώλειες προσωπικοτήτων τα τελευταία χρόνια για τον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, ωστόσο αυτό όπως φαίνεται είναι εφαλτήριο για να συνεχιστεί η παράδοση της αλληλεγγύης και της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

Για αυτό όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν δυνάμεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου Πολυγύρου στη Χαλκιδική, προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του.

«Κάθε συμμετοχή θα κάνει τη συνολική προσφορά πιο πλήρη και πιο εύστοχη. Για να γίνει, με τη δύναμη όλων μας, η κάθε κλίνη της ΜΕΘ μια φάτνη γέννησης του θαύματος της ελπίδας και η μνήμη των αγαπημένων απόντων του ΧΟΘ ένα εφαλτήριο ζωής…», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης:

«Τα τελευταία χρόνια βρεθήκαμε στην τραγική θέση να βιώσουμε την απώλεια αγαπημένων μελών μας.

Πρόσφατα, βαριά έπεσε και η σκιά από την απώλεια του Ανδρέα Λέλεκα.

Μια ακόμη οδυνηρή απουσία δίπλα σε αυτές του Γιώργου Λαμπρογιώτα, του Άρη Παπαδόπουλου,της Μαρίας Μουρλά, της Λιάνας Ξένου,της Ελένης Βουγιούκλη , της Ιωάννας Πατσίδου.

Εφτά τα κενά στον κύκλο…

Συν-χορευτές, συν-οδοιπόροι, συν-εργάτες με το ορφανό πια συν- να επιμένει να είναι εκεί, ακλόνητο στολίδι στις αναμνήσεις μας. Και όσο η μνήμη είναι ζωντανή, τόσο θα πάλλεται ανάμεσά μας η αύρα αυτών που έφυγαν».

Καθε χρόνο, τέτοια εποχή, η κάλυψη κοινωνικών αναγκών γίνεται πιο επιτακτική, καθώς από την καρδιά πηγάζει μια πιο ζεστή ματιά προς το συνάνθρωπο.

Για όλους εμάς, στο Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, η δοτική διάθεση προς το διπλανό μας είναι μια από τις βάσεις στο θεμέλιο της λειτουργίας μας . Έτσι, στο πλαίσιο των γενικότερων κοινωνικών δράσεων , παραμονές γιορτών συντονίζεται ο παλμός της καρδιάς όλων των μελών μας για να ενισχυθεί κάποιος φορέας που επιτελεί αξιόλογο κοινωνικό έργο.

Τα τελευταία χρόνια βρεθήκαμε στην τραγική θέση να βιώσουμε την απώλεια αγαπημένων μελών μας.

Πρόσφατα, βαριά έπεσε και η σκιά από την απώλεια του Ανδρέα Λέλεκα.

Μια ακόμη οδυνηρή απουσία δίπλα σε αυτές του Γιώργου Λαμπρογιώτα, του Άρη Παπαδόπουλου,της Μαρίας Μουρλά, της Λιάνας Ξένου,της Ελένης Βουγιούκλη , της Ιωάννας Πατσίδου.

Εφτά τα κενά στον κύκλο…

Συν-χορευτές, συν-οδοιπόροι, συν-εργάτες με το ορφανό πια συν- να επιμένει να είναι εκεί, ακλόνητο στολίδι στις αναμνήσεις μας. Και όσο η μνήμη είναι ζωντανή, τόσο θα πάλλεται ανάμεσά μας η αύρα αυτών που έφυγαν.

Στη μνήμη όλων τους λοιπόν ανάβουμε ένα κερί. Ένα κερί ελπίδας. Ένα κερί προσφοράς ζωής.

Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τα ειδικά δεδομένα του 2020, ως Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης επιλέξαμε φέτος να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας για να ενισχύσουμε το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής που βρίσκεται στον Πολύγυρο, προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του. Κάθε συμμετοχή θα κάνει τη συνολική προσφορά πιο πλήρη και πιο εύστοχη. Για να γίνει, με τη δύναμη όλων μας, η κάθε κλίνη της ΜΕΘ μια φάτνη γέννησης του θαύματος της ελπίδας και η μνήμη των αγαπημένων απόντων του ΧΟΘ ένα εφαλτήριο ζωής…

Συμμετοχές κατατίθενται στην
ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού 477-00-2002-003744
IBAN
GR50 0140 4770 4770 0200 2003 744
Έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2021