Skip to main content

Ενρίκε: Φοβερός πρόεδρος ο Σαββίδης, μπούκαρε γιατί εκνευρίστηκε

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ της Αστάνα υποστήριξε ότι η θητεία του στον ΠΑΟΚ ήταν μια φοβερή εμπειρία πλέκοντας το εγκώμιο των «ασπρόμαυρων» οπαδών.

Για την εμπειρία από την θητεία του στον ΠΑΟΚ, το περιβόητο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλίας, ο Πέδρο Ενρίκε.

Ο 28χρονος εξτρέμ που αγωνίζεται δανεικός από τους «ασπρόμαυρους» στην Αστάνα υποστήριξε ότι η θητεία του στον «Δικέφαλο» ήταν μια φοβερή εμπειρία, έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων τονίζοντας ότι η στήριξη τους είναι φανταστική και σε κάθε σπουδαίο παιχνίδι το γήπεδο παίρνει φωτιά ενώ θυμήθηκε το φοβερό γκολ που πέτυχε στον τελικό κυπέλλου με την «Ένωση».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο περσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και στα όσα έγιναν εκεί, αρνούμενος να πιστεύει τι ακριβώς είχε συμβεί και αφήνοντας αιχμές για τους Έλληνες διαιτητές, οι οποίοι εξαιτίας της ενέργειας αυτής του Κομίνη έχουν αντικατασταθεί από ξένους διαιτητές στα σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας ότι είναι ένας φοβερός πρόεδρος, ο οποίος εκνευρίστηκε μετά την ακύρωση του τέρματος και τα όσα έγιναν στο εν λόγω παιχνίδι και μπήκε μέσα με ένα «ηλεκτρικό» πιστόλι.

Τέλος, επισήμανε ότι με όσους πρώην συμπαίκτες του έχει μιλήσει για το συμβάν όλοι τόνισαν ότι κατανοούν την ενέργεια αυτή του προέδρου λόγω της έκκρυθμης κατάστασης που είχε δημιουργηθεί.