Skip to main content

Εντυπωσιακή παρέλαση αγωνιστικών αυτοκινήτων στις Σέρρες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τα γκάζια των αυτοκινήτων που συμμετέχουν στη διοργάνωση αντήχησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ιστορικό-εμπορικό κέντρο των Σερρών

Μια μικρή, αλλά εντυπωσιακή γεύση από τον διεθνή τελικό αγώνα Drift που διεξάγεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών απόλαυσαν οι κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, το απόγευμα του Σαββάτου.

Τα γκάζια των αυτοκινήτων που συμμετέχουν στη διοργάνωση αντήχησαν στο ιστορικό-εμπορικό κέντρο της πόλης με τους οδηγούς να διασχίζουν με τα αυτοκίνητά τους κεντρικές οδούς των Σερρών και να καταλήγουν στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας.

Χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή της 15χρονης Alice Eno από τη Ρουμανία, που στον περσινό αγώνα Drift σε ηλικία μόλις 14 ετών και 79 ημερών είχε κατακτήσει το τρόπαιο με αποτέλεσμα να καταγράψει και να ενταχθεί στα ρεκόρ Γκίνες.

Η φωτογραφία της 15χρονης οδηγού με τον δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη και το ρεκόρ Γκίνες που κατέκτησε:

Σημειώνεται ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 7-9 Οκτωβρίου στις Σέρρες στο πλαίσιο του Drift Kings International Series. Δεκάδες οδηγοί από ολόκληρη την Ευρώπη (Ελλάδα, Κύπρο, Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Πολωνία και άλλες χώρες) θα οδηγήσουν και θα αγωνιστούν στην προκαθορισμένη ειδική διαδρομή της πίστας των Σερρών στον έβδομο και τελευταίο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας και ο τελικός θα διεξαχθούν με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας-ΟΜΑΕ, του δημιουργού-διοργανωτή φορέα του θεσμού Drift Kings και της Λέσχης Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας Σερρών-ΛΑΜΣ.

Το Σάββατο και την Κυριακή το κυρίως αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει στις 10:00 το πρωί ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ ανά ημέρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: