Skip to main content

Νοτοπούλου: Φιάσκο με τα δύο μεγάλα σιδηροδρομικά πρότζεκτ της Θεσσαλονίκης

Αρνητικά σχολίασε η Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης τους χειρισμούς της κυβένρησης για τα δύο σημαντικά σιδηροδρομικά πρότζεκτ της Θεσσαλονίκης

«Φιάσκο» χαρακτηρίζει η Κατερίνα Νοτοπούλου τους χειρισμούς της κυβέρνησης για τα δύο σημαντικά σιδηροδρομικά πρότζεκτ της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα τη σιδηροδρομική σύνδεση του έκτου προβλήτα του λιμανιού και τον δυτικό προαστιακό σιδηρόδρομο.

Η Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί τώρα «να ψελλίσει ανυπόστατες δικαιολογίες και να δραπετεύσει τις ευθύνες της», ενώ ταυτόχρονα σημειώνει ότι τα συγκεκριμένα έργα είχαν δρομολογηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και χρηματοδότηση.

Διαβάστε: Τι τρέχει με σιδηροδρομική σύνδεση ΟΛΘ και δυτικό προαστιακό Θεσσαλονίκης.

«Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση. Η κυβέρνηση δεν πρωτοτυπεί, ακολουθεί τον ίδιο δρόμο που χάραξε η ΝΔ εδώ και χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ένα δρόμο που ξεκίνησε με την τρύπα του κ. Κούβελα πριν από μερικές δεκαετίες, για να ακολουθήσουν μια σειρά από μεγάλα έργα που υπόσχονταν και ποτέ δεν υλοποιούσαν. Μαζί με τους Θεσσαλονικείς θα παλέψουμε για να υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα που χρειάζεται και αξίζει η πόλη μας», δηλώνει η Κατερίνα Νοτοπούλου.