Skip to main content

Έντονο ενδιαφέρον του Άρη για τον Ραφαέλ Καμάτσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Το συμβόλαιό του Καμάτσο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, με τον Άρη να φιλοδοξεί να αποκτήσει τον πλάγιο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ραφαέλ Καμάτσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες από την πλευρά του Άρη. Οι κιτρινόμαυροι ευελπιστούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 22χρονο, διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, εξτρέμ.   

Ο Καμάτσο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των «λιονταριών», ωστόσο σε ηλικία 14 ετών μετακόμισε στην Αγγλία. Αρχικά για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι κι εν συνεχεία, το 2016, της Λίβερπουλ. Η Σπόρτινγκ έβγαλε από τα ταμεία της 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον επαναφέρει στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», ωστόσο φανέλα βασικού δεν κέρδισε ποτέ, όπως μαρτυρούν οι μόλις 26 συμμετοχές του - με ένα γκολ και μια ασίστ - σε μία διετία. Αντίθετα, δόθηκε δανεικός σε Ρίο Άβε (11 εμφανίσεις, 3 γκολ) και Μπελενένσες (17 εμφανίσεις, 1 ασίστ).  

Το συμβόλαιό του Καμάτσο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, με τον Άρη να φιλοδοξεί να αποκτήσει τον γεννημένο στη Λισσαβόνα πλάγιο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού.