Skip to main content

Εντοπίστηκε το κρησφύγετο του «τοξοβόλου» στην Αθήνα

Το διαμέρισμα νοίκιαζε μία εκ των δύο γυναικών που συνελήφθησαν χρησιμοποιώντας τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητάς της, από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία το κρησφύγετο του «τοξοβόλου του Συντάγματος» έπειτα από έρευνα που έγινε σε διαμέρισμα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, το διαμέρισμα νοίκιαζε μία εκ των δύο γυναικών που συνελήφθησαν χρησιμοποιώντας τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητάς της, από τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς ωστόσο να έχει δηλωθεί η ενοικίαση.

Το διαμέρισμα εντοπίσθηκε τη στιγμή που ιδιώτης -καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν δύο κάρτες μνήμης, με δύο αντάπτορες, κάρτα SIM και στέλεχος κάρτας SIM, ένα πολυμηχάνημα – εκτυπωτής, ένα τάμπλετ και τρία USB stick, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας και κάρτα SIM, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και παρελκόμενα για Drone, πλήθος από σακούλες, καλώδια, ζελατίνες πλαστικοποίησης και κλειδιά, φωτογραφίες ταυτότητας του «Τοξοβόλου» Ιωάννη Μιχαηλίδη, όμοιες με αυτή που υπήρχε σε πλαστό δελτίο ταυτότητας που κατείχε, καθώς και πλήθος από ρούχα (ανδρικά και γυναικεία) και υποδήματα.