Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
x

AEGEAN: ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΡΩΜΗ

Τα δρομολόγια, τα οποία θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα, θα ξεκινήσουν από τις 28 Μαρτίου και θα πραγματοποιούνται μέχρι 29 Οκτωβρίου.

Από 28 Μαρτίου ξεκινούν τα απευθείας δρομολόγια της Aegean από Θεσσαλονίκη προς Μιλάνο και Ρώμη. Τα δρομολόγια, τα οποία θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα, θα πραγματοποιούνται μέχρι 29 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο οποίος συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση TTG Travel Experience που πραγματοποιείται από τις 13 ως τις 15 Οκτωβρίου στο Ρίμινι της Ιταλίας.

«Οι πολλαπλές και συντονισμένες προσπάθειες όλων των φορέων «κάτω από την ομπρέλα» του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, έφεραν ως αποτέλεσμα την απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τους δυο βασικούς προορισμούς που καλύπτουν όλη την Ιταλία», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Οργανισμού.

«Στόχος μας η διεύρυνση των δρομολογίων όλο τον χρόνο» δήλωσε με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς την Αegean η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Υπεύθυνο της Aegean Airlines για τη Νότια Ιταλία κ. Gianni Donati, την Key Account Manager κ.Maria Terranova και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΘ, κ. Κωστή Χαντζαρίδη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ