Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν ξανά τα εξωτερικά ιατρεία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους σε επιλεγμένα ιατρεία και εργαστήρια του Νοσοκομείου, μέσω της πλατφόρμας

Επαναλειτουργούν από την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 τα πρωινά και απογευματινά τακτικά εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με πιστή τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης της Covid-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους σε επιλεγμένα ιατρεία και εργαστήρια του Νοσοκομείου, μέσω της πλατφόρμας www.gnpap.gr, άμεσα και χωρίς καμία χρέωση, όλο το 24ωρο.

Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης στο νούμερο 14741 (Δευτέρα- Παρασκευή, 08:00-20:00, χρέωση 1,029 ευρώ από σταθερό, 1,66 ευρώ από κινητό τηλέφωνο, για διάρκεια κλήσης 5 λεπτών).

Στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου λειτουργούν 223 γενικά και ειδικά εξωτερικά ιατρεία και 8 εργαστήρια, για τα οποία παρέχονται πληροφορίες και μέσω της ιστοσελίδας www.papageorgiou-hospital.gr.

Για τη διασφάλιση της προστασίας των ασθενών και του προσωπικού και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η Διοίκηση ενημερώνει ότι είναι απαραίτητο να τηρούνται αυστηρά τα ωράρια επισκέψεων, καθώς και οι παρακάτω οδηγίες προσέλευσης ασθενών, λόγω της εφαρμογής των πρωτοκόλλων πρόληψης και περιορισμού της Covid-19:

*Για την αποφυγή συγχρωτισμού, η προσέλευση στο Νοσοκομείο να γίνεται 30 λεπτά πριν από το ραντεβού και όχι νωρίτερα
* Για την είσοδο στο Νοσοκομείο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας
*Οι ασθενείς εισέρχονται χωρίς συνοδό, εφόσον το επιτρέπει η κατάστασή τους