Skip to main content

Ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης επανεξελέγη κοσμήτορας της σχολής ΟΠΕ του ΑΠΘ

Πρόκειται για τη δεύτερη θητεία του Γρηγόρη Ζαρωτιάδη ως Κοσμήτορας της ΟΠΕ στο ΑΠΘ - Τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ

Επανεξελέγη ο κοσμήτορας της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαρωτιάδης εξελέγη για δεύτερη φορά εχθές το μεσημέρι κοσμήτορας της ΟΠΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Η θητεία του θα διαρκέσει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο κ. Ζαρωτιάδης αναφέρει:

«Με την ευκαιρία των χθεσινών εκλογών ανάδειξης Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (ΟΠΕ) του ΑΠΘ θέλω καταρχάς να απευθύνω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλες -τους τις / τυς συναδέλφους για τη συμμετοχή τους.

Επίσης θεωρώ σημαντικό το γεγονός ότι εκ του τελικού αποτελέσματος, υποδεικνύεται η διάθεση αγαστής συνεργασίας όλων μας.

Τέλος ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης. Στη δεύτερη θητεία μου ως Κοσμήτορας της ΟΠΕ δεσμεύομαι από το πρόγραμμα και τις προτάσεις που διατυπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Πολύ περισσότερο θα επιδιώξω να πραγματωθεί και να μεγαλώσει κάθε δημιουργική πρωτοβουλία των ακαδημαϊκών μονάδων και των συναδέλφων της Σχολής μας.

Όλες -οι μας αταλάντευτα προσηλωμένες -οι σε ένα δημόσιο, ανοικτό, ερευνητικά, εκπαιδευτικά και κοινωνικά συνεχώς αναβαθμιζόμενο Πανεπιστήμιο».