Skip to main content

Επανεξελέγη στο τιμόνι του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ο Θανάσης Κατσαρής

Η εκλογική διαδικασία όπως και η ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ διεξήχθη διαδικτυακά, με τον Θανάση Κατσαρή να είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Στον προεδρικό θώκο του ΑΣ ΠΑΟΚ, παραμένει ο Θανάσης Κατσαρής, που μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, ανανέωσε την θητεία του για ακόμη τρία χρόνια.

Η εκλογική διαδικασία όπως και η ΓΣ διεξήχθη διαδικτυακά, με τον Θανάση Κατσαρή να είναι ο μοναδικός υποψήφιος, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις εκλέχτηκαν οι: Καπετανάκης, Παπαδόπουλος Δημοκράτης, Ησαϊάδης, Μπεκιάρης, Πατρίδας, Ελευθεριάδης, Νικηφόρος, Χατζηγεωργίου, Στέφος, Μελισσόπουλος, Νικολαΐδης, Μάλλιος, Παυλίδης, Πετρίδης.

Αναλυτικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε την Δεύτερα 18 Οκτωβρίου με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, η ετήσια γενική συνέλευση του ΠΑΟΚ, κατά την διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικοί και διοικητικοί απολογισμοί, η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, η έγκριση του προϋπολογισμού νέας περιόδου, ο διορισμός τριμελούς διοίκησης στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ, και η τροποποίηση του καταστατικού και η εναρμόνιση του, με το νέο αθλητικό νόμο.

Μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης, ακολουθήσαν οι αρχαιρεσίες, από τις οποίες προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, ως κάτωθι:

Πρόεδρος: Κατσαρής Αθανάσιος

Μέλη ΔΣ (κατά αλφαβητική σειρά):

Ελευθεριάδης Ιωάννης
Ησαϊάδης Αλκιβιάδης
Καπετανάκης Αθανάσιος
Μάλλιος Χαράλαμπος
Μελισσόπουλος Χαράλαμπος
Μπεκιάρης Θεολόγος
Νικηφόρος Διονύσιος
Νικολαΐδης Γεώργιος
Παπαδόπουλος Δημοκράτης
Πατρίδας Δημήτριος
Παυλίδης Άγγελος
Πετρίδης Γρηγόριος
Στέφος Χαράλαμπος
Χατζηγεωργίου Δημήτριος

Μέλη εξελεγκτικής επιτροπής (κατά αλφαβητική σειρά): Καρούσης Αντώνιος, Κωνσταντινίδης Γρηγόριος και Στεφάνου Γεώργιος.