Skip to main content

Επεκτείνεται η συνεργασία Eurobank – AFI για την παροχή μικροπιστώσεων

Σκοπός της συνεργασίας είναι η παροχή μικροπιστώσεων σε νέες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Τη συνεργασία της με την Action Finance Initiative (AFI) σε περισσότερες περιοχές της Ελλάδος επεκτείνει η Eurobank, με σκοπό την παροχή μικροπιστώσεων σε νέες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Με την επέκταση της συνεργασίας Eurobank-AFI, πέραν των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, πρόσβαση σε μικροπιστώσεις αποκτούν οι μικρές επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες στους νομούς Φωκίδας, Σερρών, Ημαθίας, Πέλλας, Κορίνθου, Βοιωτίας, την Εύβοια και τις Κυκλάδες.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η AFI παρέχει δωρεάν εκπαίδευση και mentoring καθώς και επιχειρηματική υποστήριξη για τη σύσταση και την ανάπτυξη μικρών επιχειρήσεων και η Eurobank αναλαμβάνει τον πιστωτικό έλεγχο και τη χρηματοδότηση με δάνεια έως 12.500 ευρώ με ευνοϊκούς όρους, μέσω του Προγράμματος EaSΙ, με την εγγυοδοσία του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων.

Η AFI είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2014 στην Αθήνα από την ActionAid Hellas και τη γαλλική οργάνωση ADIE, ηγέτιδα στον τομέα των μικροπιστώσεων. Η συνεργασία της με την Eurobank χρονολογείται από το 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Καταστήματα του Δικτύου Eurobank, αλλά και απευθείας στην AFI, στα τηλέφωνα 2108256341 και 2108256323 για την Αθήνα και τους περιφερειακούς νομούς και στα 2310 567424-25 για τις περιοχές της Βορείου Ελλάδας. Για περισσότερες πληροφορίες www.eurobank.gr και www.afi.org.gr .