Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Φόρουμ για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα διοργανώνει το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο στο Παρίσι την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Επενδυτικό φόρουμ με θέμα «Ελλάδα, Στρατηγικός παράγοντας στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εμπιστοσύνη ξαναγεννιέται» διοργανώνει το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Το φόρουμ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών και Τουρισμού και διοργανώνεται, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Παρισίων και την Ένωση Εμπορικών Συμβούλων Εξωτερικού Γαλλίας, CCEF. Τις εργασίες του φόρουμ αναμένεται να παρακολουθήσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα συναντηθεί την ίδια ημέρα με τον Γάλλο πρωθυπουργό, Εμανουέλ Μακρόν.

Υπουργοί, κυβερνητικοί εκπρόσωποι έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν τις μεταρρυθμίσεις των τελευταίων μηνών της νέας κυβέρνησης, όπως επίσης και μία χαρτογράφηση των ευκαιριών και προοπτικών επενδύσεων στην Ελλάδα, στους σημαντικότερους τομείς, όπως ενέργεια, υποδομές, νέες τεχνολογίες – καινοτομία, διαχείριση αποβλήτων, δημόσια έργα, ιδιωτικοποιήσεις, τουρισμός. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων, οι υπουργοί κ.κ. Ά. Γεωργιάδης, Κ. Χατζηδάκης, Κ. Καραμανλής και Χ. Θεοχάρης.

Εναρκτήριες ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι Υπουργοί Οικονομικών της Γαλλίας και της Ελλάδας, κκ Bruno Le Maire και Χρήστος Σταϊκούρας.

Το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν Γάλλοι επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη γαλλικών επιχειρήσεων, σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων όπως το Medef, CCI PARIS, CCEF.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ