Skip to main content

Έπεσαν τα κάγκελα, μεγαλώνει η Θύρα 7 του «Βικελίδης» (φωτο)

Τα πρώτα κάγκελα έχουν ξηλωθεί και τα συνεργεία δουλεύουν προκειμένου να γίνει επέκταση προς τα κάτω και να δοθεί μια νέα μορφή στη θύρα των επισήμων.

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και συγκεκριμένα στη Θύρα 7 προκειμένου να μεγαλώσει σε χωρητικότητα.

Όπως μεταδίδει το «Pressaris», η «Pantzartzidis-Group» που έχει αναλάβει την ολική ανακίνηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» έκανε γνωστό ότι με απόφαση του Θοδωρή Καρυπίδη θα επεκταθεί η θύρα 7 κατά 600 θέσεις, θα καταργηθούν όλα τα κάγκελα και θα κατασκευαστεί μια κερκίδα, που θα αγγίζει τον αγωνιστικό χώρο.

Ήδη λοιπόν, τα πρώτα κάγκελα έχουν ξηλωθεί και τα συνεργεία δουλεύουν πάνω στον τομέα αυτό, προκειμένου να γίνει η επέκταση προς τα κάτω και δοθεί μια νέα μορφή στη Θύρα 7 ή όπως συνηθίζεται να λέγεται των επισήμων.

Παράλληλα, όπως είναι ήδη γνωστό έχουν αφαιρεθεί τα δημοσιογραφικά θεωρεία και έχει δημιουργηθεί ο χώρος για την τοποθέτηση των θέσεων VIP, με την αμοιβαία μετακόμιση των δημοσιογραφικών στην Θύρα 9.

Πηγή εικόνων: Pressaris