Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022
x

ΕΠΕΣΕ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Δικαιώθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Εφέσεων - Η ποινή κεκλεισμένων εξαλείφθηκε ολοκληρωτικά και παρέμεινε το πρόστιμο που είχε επιβληθεί πρωτόδικα

Μετά τον Παναθηναϊκό, δικαίωση και για τον ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ: στον Δικέφαλο είχε επιβληθεί τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τον τελικό του Κυπέλλου με το τριφύλλι, ωστόσο σε δεύτερο βαθμό η ποινή εξαλείφθηκε ολοκληρωτικά στο σκέλος που αφορά το κλείσιμο της έδρας και παρέμεινε μόνο το χρηματικό πρόστιμο των 45.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί κανονικά με τον κόσμο του τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμ. 330/29.6.2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο για πειθαρχκές παραβάσεις στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2022 Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. στις 21/05/2022 στο Ο.Α.Κ.Α. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 330/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μόνο κατά το μέρος που έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3γ του ΠΚ της Ε.Π.Ο. Απαλλάσσει την εκκαλούσα για το λόγο ότι δεν τέλεσε την αμέσως παραπάνω πειθαρχική παράβαση για την οποία της επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για μια αγωνιστική.

Επίσης δέχεται τη έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’αριθμ. 331/29.6.2022 αποφάσης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 331/29.6.2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επβάλλει σε βάρος της εκκαλούσας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000)».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ