Skip to main content

Απομακρύνθηκαν αλλοδαποί από κτήριο στο στρατόπεδο Π.Μελά (φωτο)

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr το πρωί του Σαββάτου απομακρύνθηκαν 13 αλλοδαποί από το κτήριο, εντός του πρώην στρατοπέδου.

Απομακρύνθηκαν νωρίς το πρωί από την αστυνομία αλλοδαποί που διέμεναν τον τελευταίο καιρό σε κτήριο εντός του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά.

Δύο περιπολικά και ένα βανάκι της Αστυνομίας βρέθηκαν νωρίς το πρωί στο διώροφο κτήριο, που βρίσκεται κοντά στον Ιερό Ναό της Αγ. Βαρβάρας.  Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr από το κτήριο απομακρύνθηκαν 13 αλλοδαποί, κυρίως από το Πακιστάν.

Όπως ανέφερε στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αθλητισμού, Δράσεων Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας Σάκης Λαζαρίδης υπήρξε νωρίτερα καταγγελία πολίτη ότι στο σημείο τα άτομα βάζουν φωτιά.

Εργαζόμενοι του δήμου Παύλου Μελά πήγαν νωρίς το πρωί στο κτήριο για να το καθαρίσουν κάτι το οποίο όμως δεν ήταν εφικτό λόγω της παρουσίας των ατόμων.

Έτσι κλήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μετέφεραν τα 13 άτομα στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι του δήμου μπήκαν στο κτήριο, το οποίο ήταν γεμάτο με σκουπίδια και ακαθαρσίες.