Skip to main content

Eπιχείρηση πλύσης των κάδων απορριμμάτων στις κοινότητες του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

Οι πλύσεις πραγματοποιούνται από δύο καδοπλυντήρια της υπηρεσίας καθαριότητας με χρήση καθαριστικών προϊόντων και ζεστού νερού

Eπιχείρηση πλύσης των κάδων απορριμμάτων σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πραγματοποιεί η αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της διοίκησης του δήμου.

Οι πλύσεις πραγματοποιούνται από δύο καδοπλυντήρια της υπηρεσίας καθαριότητας, ενώ σύμφωνα με τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου γίνονται με χρήση καθαριστικών προϊόντων και ζεστού νερού. Στόχος της διοίκησης είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν πλυθεί όλοι οι κάδοι του δήμου.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χρήστο Δεμερτζή με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της επιχείρησης, το πρόγραμμα θα επαναλαμβάνεται κυκλικά σε καθημερινή βάση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

«Απαντώντας στις ανάγκες της πόλης μας και στα δικαιολογημένα αιτήματα των πολιτών, η υπηρεσία Καθαριότητας και το ανθρώπινο δυναμικό που τη στελεχώνει καταβάλλουν μια μεγάλη προσπάθεια για ένα δήμο καθαρό και φιλικό για όλους»  τόνισε ο κ. Δεμερτζής και συνέχισε τονίζοντας ότι «έχοντας ως προτεραιότητα την υγιεινή και τη δημόσια υγεία αυξάνουμε την επιχειρησιακή μας παρέμβαση, θέτοντας το πλύσιμο των κάδων σε πρώτο πλάνο, μια διαδικασία που έχει ενταχθεί στο ημερήσιο πρόγραμμα των εργασιών της υπηρεσίας και θα επαναλαμβάνεται σε κυκλική βάση όλο το χρόνο σε όλες τις περιοχές του δήμου μας».