Skip to main content

Επιχείρηση-σκούπα για παράνομους πάγκους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (φωτο)

Μεγάλη επιχείρηση της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από νωρίς το πρωί της Πέμπτης - Απομακρύνθηκαν παράνομοι πάγκοι.

Εκτεταμένη επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομων κατασκευών και πάγκων που είχαν στήσει μικροπωλητές πραγματοποίθηκε από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ομάδα της δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης με γερανοφόρο όχημα και τη Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης σήκωσαν παράνομους πάγκους που βρίσκονταν στην Α' και Β' κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Εκτός από τους πάγκους απομακρύνθηκαν από σημεία της πόλης και αυτοσχέδιες κατασκευές - καρότσια που χρησιμοποιούν πλανόδιοι που αδειάζουν τους κάδους ανακύκλωσης. 

Οι δημοτικοί αστυνομικοί παράλληλα βεβαίωσαν και τις ανάλογες παραβάσεις για την Καθαριότητα. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία. 

Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες στη Voria.gr από τη δράση απομάκρυνσης των πάγκων δεν... γλίτωσε ούτε ο γνωστός καστανάς που είχε τον πάγκο στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους.