Skip to main content

Επικοινωνία ΑΣ Άρη με Βασιλειάδη για το θέμα του Αλεξάνδρειου

Σκεπτικισμός στους «κίτρινους» για το κατά πόσο θα προχωρήσει και θα κλείσει θετικά το θέμα, μιας και υπάρχει και το ζήτημα των εθνικών εκλογών

Η στασιμότητα που παρατηρήθηκε το τελευταίο διάστημα στο θέμα της μακροχρόνιας παραχώρησης του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου από την Πολιτεία στον Άρη οδήγησε στον Ερασιτέχνη σύλλογο σε επικοινωνία με το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προκειμένου να ζητήσει συνάντηση για να προχωρήσει το ζήτημα.

Σύμφωνα με το sdna.gr, ο ΑΣ Άρης έστειλε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ζητούσε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, σχετικά με το ζήτημα και υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όχι όμως με το αποτέλεσμα που θα ήθελαν οι «κίτρινοι». Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υφυπουργός έχει βαρύ πρόγραμμα με συναντήσεις τις επόμενες ημέρες και δεν μπόρεσε να βρεθεί αρχικά μία ημερομηνία για να γίνει η συνάντηση, παρουσία φυσικά και ανθρώπων της ΚΑΕ.

Η πλευρά του Υφυπουργού ενημέρωσε ότι θα απαντήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά στον Άρη επικρατεί σκεπτικισμός για το κατά πόσο θα προχωρήσει και θα κλείσει θετικά το θέμα, μιας και υπάρχει και το ζήτημα των εθνικών εκλογών το οποίο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις. Γεγονός είναι ότι η καθυστέρηση που υπάρχει σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι για το ζήτημα, με την Κυβέρνηση πάντως να έχει δεσμευτεί προς τους ανθρώπους του Άρη, ΑΣ και ΚΑΕ, ότι πρόθεσή της είναι να παραχωρήσει το Αλεξάνδρειο για αποκλειστική χρήση και για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ομάδα μπάσκετ. Μένει πλέον να φανεί αν τελικά θα δοθεί λύση πριν τις εκλογές ή το θέμα αναλάβει η νέα κυβέρνηση.