Skip to main content

Επιμορφώνονται σε θέματα δημόσιας διοίκησης τα στελέχη του ΥΜΑΘ

Ο κ. Καράογλου επισήμανε πως μέσα από τα προγράμματα κάθε υπάλληλος του Διοικητηρίου θα αποκτήσει τα κατάλληλα εφόδια για την εξέλιξή του

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, Διονύση Κυριακόπουλο, είχε σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου.

Αποφασίστηκε η σύναψη συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Διοικητηρίου και του ΕΚΔΔΑ, με άμεση προτεραιότητα την ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), το οποίο θα οδηγήσει στη βελτίωση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των στελεχών του.

Επίσης, θα «τρέξουν» νέα επιμορφωτικά προγράμματα πλήρως εξειδικευμένα για τις υπηρεσιακές ανάγκες των υπαλλήλων του Διοικητηρίου.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καράογλου επισήμανε πως μέσα από τα παραπάνω προγράμματα κάθε υπάλληλος του Διοικητηρίου θα αποκτήσει τα κατάλληλα εφόδια που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί και να ανελιχθεί στις βαθμίδες της Δημόσιας Διοίκησης. «Δίνουμε βαρύτητα στην επιμόρφωση των στελεχών μας, προς όφελος της Δημόσιας Διοίκησης, με επίκεντρο τους δημοσίους υπαλλήλους και προτεραιότητα τον πολίτη», τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο Υφυπουργός.

Ο κ. Κυριακόπουλος, ευχαρίστησε τον κ. Καράογλου για την πρόσκληση και τη συνεργασία, σημειώνοντας πως αποτελεί ιδιαίτερη χαρά να συνομιλεί και να συνεργάζεται με ανθρώπους που έχουν ευήκοα ώτα για τις ανάγκες της εποχής. Όπως σημείωσε: «Εφαρμόζουμε στην πράξη την προεκλογική δέσμευση του Πρωθυπουργού, κ. Μητσοτάκη, για το Επιτελικό Κράτος, που αποτέλεσε και τον πρώτο νόμο της παρούσας Κυβέρνησης».