Skip to main content

Αγωνία τέλος, είναι επίσημο: Ο Γιαννάκης υπέγραψε με τη ZeniΘ!

Πέσανε οι υπογραφές! Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, κορυφαίος προπονητής και θρύλος του μπάσκετ, είναι πλέον στη ZeniΘ, την κορυφαία ομάδα ενέργειας

Τέλος στη μεγάλη αγωνία για το πού θα υπογράψει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Δράκος του ελληνικού μπάσκετ, έβαλε με... Buzzer Beater η ZeniΘ! Ο διακεκριμένος αθλητής και προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο με την κορυφαία ομάδα στην ενέργεια και μάλιστα είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας της καμπάνιας.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με το σαρωτικό track record που τον έχει φέρει στην κορυφή της Ευρώπης, έκανε την επόμενη κίνησή του επιλέγοντας την ομάδα της ZeniΘ, τον 1ο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο και για ρεύμα και για φυσικό αέριο!

Η ZeniΘ, λοιπόν, είναι η ιστορική «ομάδα» που επέλεξε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, αφού η εταιρεία έχει διανύσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια αγορά ενέργειας με διεθνή εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσω του μετόχου της, του ιταλικού κολλοσού ενέργειας Eni. Η ZeniΘ, άλλωστε, έχει εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Ο Π. Γιαννάκης, μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ της ZeniΘ, δήλωσε: «Μ’ αρέσει να κερδίζω. Γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια κορυφαία ομάδα, με ιστορία και εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα. Τη ZeniΘ».

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Υποδεχόμαστε με τιμή και χαρά στην «ομάδα» της ΖeniΘ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της κορυφαίας ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα, στην ομάδα της ΖeniΘ».

H ZeniΘ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος στους καταναλωτές, ώστε να κερδίζουν στην «έδρα» τους και να επιτυγχάνουν ουσιαστική εξοικονόμηση στον οικιακό ή εταιρικό προϋπολογισμό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedinInstagram και Twitter.

*Στις φωτογραφίες: Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ

Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing & Επικοινωνίας, ZeniΘ

Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής

Federico Regola, CEO της ZeniΘ, ανακοινώνουν την κορυφαία συνεργασία.