Skip to main content

Επισκέφτηκε τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης η Ευθυμίου - Συνάντηση με Κυρίζογλου

Η βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης της ΝΔ επισκέφτηκε τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Λάζαρο Κυρίζογλου.

Με τον δήμαρχο Αμπελοκήπων–Μενεμένης και Α΄ αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρο Κυρίζογλου συναντνήθηκε η βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία Άννα Ευθυμίου.

Παράλληλα, μαζί με τον δήμαρχο πραγματοποίησε επίσκεψη σε δημόσιες δομές του δήμου.

«Είχαμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Κυρίζογλου, όπου αναλύσαμε τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Αμπελοκήπων. Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και διαχρονικά τα ζητήματα που προκύπτουν στις Δυτικές Συνοικίες της Θεσσαλονίκης, για τα οποία έχω κάνει και θα ξανακάνω παρεμβάσεις στο κοινοβούλιο με στόχο, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών  μου δυνατοτήτων, την ανάπτυξη της περιοχής και φυσικά την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της», δήλωσε η Άννα Ευθυμίου.
 
Στη συνέχεια, η βουλευτής, επισκέφτηκε το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμπελοκήπων. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στη πρωτοβουλία του για τη μεταφορά δύο Τοπικών Μονάδων Υγείας στη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης, προκειμένου να παρέχονται πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της περιοχής.

Έπειτα, πραγματοποίησε επίσκεψη σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της περιοχής. Η Άννα Ευθυμίου, αφού συνομίλησε με τους εργαζόμενους εκεί, ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τις εν λόγω δομές.Τέλος, επισκέφτηκε ΚΑΠΗ του δήμου, όπου συνομίλησε με εργαζόμενους και μέλη, οι οποίοι της μετέφεραν τους προβληματισμούς τους για ζητήματα που τους αφορούν, όπως είναι και το ζήτημα των συντάξεων τους.

«Ως διατελέσασα δημοτική σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης πλήρως αναγνωρίζω την πολύ σπουδαία συμβολή της δημοτικής αρχής στην άμεση βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη. Υγεία, παιδεία, μέριμνα για την τρίτη ηλικία είναι ζωτικές δομές για τους δημότες. Από τις επισκέψεις μου στις παραπάνω δημοτικές δομές έχω εντυπωσιαστεί από την εξαιρετική δουλειά του δημάρχου και της διοίκησής του καθώς των εργαζόμενων σε αυτές», κατέληξε.