Skip to main content

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης - Οι συναντήσεις

Κλιμάκιο της νομαρχιακής επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο της νομαρχιακής επιτροπής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκαν με τους προέδρους των Συμβουλίων Διοίκησης, Εφετείου, Πρωτοδικείου και Ειρηνοδικείου καθώς και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης από τους οποίους ενημερώθηκαν για τα θεσμικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Συναντήθηκαν επίσης και με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης οι οποίοι με τη σειρά τους εξέθεσαν τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως τα μισθολογικά ζητήματα, η έλλειψη προσωπικού και άλλα.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμμετείχαν οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου και Γιάννης Αμανατίδης, ο αναπληρωτής συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής Μίλτος Οικονόμου, ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Μανόλης Λαμτζίδης και άλλοι.