Skip to main content

Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στη λαϊκή αγορά της Τούμπας

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άκουσαν τις απόψεις των επαγγελματιών και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους

Τη λαϊκή αγορά της Τούμπας επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης και συζήτησε με τους παραγωγούς.

«Στη συζήτηση εκφράστηκε, εκ μέρους των παραγωγών-πωλητών στις λαϊκές αγορές, η ανησυχία τους ενόψει των σχεδίων της κυβέρνησης, τα οποία θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια, στην καταστροφή του κλάδου τους, υπέρ των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία «άκουσαν με προσοχή τις απόψεις των επαγγελματιών και ενημερώθηκαν επίσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών εξαιτίας της πανδημίας», σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
 
Την πρωτοβουλία για την επίσκεψη είχε η Ο.Μ. Τούμπας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Στη αντιπροσωπεία, εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης  συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς, το μέλος της γραμματείας και υπεύθυνος του τμήματος ελεύθερων επαγγελματιών, Γιάννης Κωτίδης, οι βουλευτές Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης και Δώρα Αυγέρη αντίστοιχα, η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμητρα Θωμά και μέλη του κόμματος από την τοπική Ο.Μ.