Skip to main content

Επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ στην εταιρεία Δίοπας στη Νέα Μηχανιώνα

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ανέφερε πως είναι χαρά να γνωρίζει από κοντά ανθρώπους της αγοράς και επιχειρήσεις που αποτελούν πρότυπο στην καινοτομία.

Την εταιρεία κατασκευής και εμπορίας διχτυών Δίοπας Α.Ε. που εδρεύει στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην πόλη με αφορμή το Thessaloniki Helexpo Forum.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για εταιρεία που πρωτοπορεί στον κλάδο της, αξιοποιώντας καινοτόμες πρακτικές και νέες τεχνολογικές εφαρμογές στη διαδικασία του σχεδιασμού και της παραγωγής των προϊόντων της, ενώ απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους, κυρίως γυναίκες και με ιδιαίτερα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Η Δίοπας Α.Ε. έχει αναπτύξει συνεργασίες με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Διεθνές Πανεπιστήμιο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μηχανιώνας προς την κατεύθυνση της δημιουργίας καινοτόμων διχτύων που αφορούν την ιχθυοκαλλιέργεια και την αλιεία με μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος. Με παρακαταθήκη την οικογενειακή παράδοση δεκαετιών, η εταιρεία έχει καταφέρει να γίνει σημαντικός εξαγωγέας και να προπορεύεται στο πεδίο των νέων εφαρμογών στον κλάδο της.

Τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ συνόδευαν ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Θεσσαλονίκης Χρυσόστομος Τσατσούλης, ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ανέστης Φίσκας, το μέλος του Εκτελεστικού Γιάννης Ρουσόπουλος, το μέλος Κεντρικής Επιτροπής Γιάννης Ξιούφης και μέλη της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στους χώρους της εταιρείας από τον ιδιοκτήτη της κ. Συμεών Διαμαντίδη.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι πάντοτε ιδιαίτερη χαρά να γνωρίζουμε από κοντά ανθρώπους της αγοράς και επιχειρήσεις που αποτελούν πρότυπο στην καινοτομία κατά την παραγωγική διαδικασία. Στον πυρήνα της δράσης μας παραμένει η ανάδειξη καλών πρακτικών επιχειρηματικότητας που ενισχύουν την εγχώρια παραγωγή και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας».