Skip to main content

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στο υπουργείο Υποδομών για οδικά έργα της περιοχής

Ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας πραγματοποίησε συνάντηση με τη γενική γραμματέα Υποδομών Μαρία Γεραρδή στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών

Συνάντηση με τη γενική γραμματέα Υποδομών Μαρία Γεραρδή πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η χρηματοδότηση και ο χρονοπρογραμματισμός υλοποίησης των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας καθώς, επίσης, και το τμήμα Μαυροβούνι-Έδεσσα του Εθνικού Οδικού Δικτύου. Για το τμήμα Μαυροβούνι-Έδεσσα ζητήθηκαν από το υπουργείο στοιχεία της οριζοντιογραφίας προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι τεχνικές μελέτες του έργου με παρατηρήσεις.

Επόμενο έργο που συζητήθηκε, ήταν το οδικό τμήμα Σκύδρα-Όρια νομού με Ημαθία για την οδική σύνδεση της Πέλλας με την Εγνατία Οδό. «Το συγκεκριμένο έργο είναι ενταγμένο στον προγραμματισμό του υπουργείου και ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την χρηματοδότηση της υλοποίησής του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας.