Skip to main content

Επεισόδια εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου στο Βόλος-Άρης - Διεκόπη το ματς (φωτο+video)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν τα επίσημα του Πανθεσσαλικού λίγο μετά την έναρξη του αγώνα στον Βόλο - Επεισόδια και με τον Αχιλλέα Μπέο.

Διακοπή σημειώθηκε στο 13' του αγώνα του Βόλου με τον Άρη λόγω επεισοδίων και ρίψης χημικών έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, ένταση επικράτησε στα επίσημα μεταξύ φίλων του Άρη και του Αχιλλέα Μπέου, ενώ αντίστοιχη εικόνα υπήρχε και στο χόρτο όπου παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια με γροθιές και κλοτσιές.



Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι από τις προηγούμενες ημέρες όταν με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος ξεκαθάρισε ότι δεν θα δώσει εισιτήρια στους φίλους του Άρη και μάλιστα τόνιζε ότι δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου (ακόμη και μέσω της viva) θα είχαν μόνο όλοι όσοι είχαν βρεθεί και στους προηγούμενους εντός έδρας αγώνας της ομάδας.



Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο από νωρίς το πρωί της Κυριακής (7/11) ότι φίλοι του Άρη θα προσπαθούσαν να βρουν μια θέση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήταν παρατεταγμένες σε κάθε πρόσβαση του Σταδίου και σταδιακά άρχισαν να καταφθάνουν οπαδοί του Άρη. Μερικοί βρήκαν τον τρόπο για να μπουν στο γήπεδο, για να ακολουθήσουν συγκρούσεις των Αστυνομικών Δυνάμεων με οπαδούς του Άρη έξω από το Πανθεσσαλικό.



}