Skip to main content

Επίσπευση διαδικασιών για τη Νέα Τούμπα με πρωτοβουλία Καλαφάτη

Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ ζήτησε να έρθει το συντομότερο στη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Περιβάλλοντος για να τρέξουν οι διαδικασίες

Την επίσπευση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ πρότεινε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, στη διάρκεια της σύσκεψης των φορέων που έγινε στο Διοικητήριο για την πρόοδο των μεγάλων έργων της Θεσσαλονίκης.

Επειδή το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αποτελεί θέμα αιχμής για την κυβέρνηση ο κ. Καλαφάτης, που προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, ζήτησε από τον πρωθυπουργό, ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημά του, να έλθει το συντομότερο δυνατό στη Θεσσαλονίκη ο αρμόδιος υφυπουργός Περιβάλλοντος, Δημήτρης Οικονόμου, προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες για την έγκριση του ειδικού χωρικού σχεδίου του νέου γηπέδου.

Λίγες μέρες πριν μάλιστα, ο κ. Καλαφάτης σε συνέδριο έκανε ειδική αναφορά στο θεσμικό πλαίσιο για τα ειδικά χωρικά σχέδια που ο ίδιος είχε καταρτίσει ως αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, δημιουργώντας στην ουσία το εργαλείο για να ξεμπλοκάρουν τα μεγάλα έργα και ανοίγοντας τον δρόμο για την νέα Τούμπα.