Skip to main content

Επιτέλους απέκτησε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων

Η κύρια υγειονομική δομή του δήμου Χαλκηδόνας θα αποτελεί στο εξής τη βάση ασθενοφόρου, κάτι που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων.

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του δήμου Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης ικανοποιήθηκε, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος. Το Κέντρο Υγείας στα Κουφάλια απέκτησε ασθενοφόρο, το οποίο θα εδρεύει εκεί και θα μπορεί να εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Το ασθενοφόρο ήταν αναγκαίο σε μια περιοχή, την οποία διατρέχουν πολλοί και μεγάλοι οδικοί άξονες, διανομαρχιακοί, με αποτέλεσμα τα τροχαία ατυχήματα να είναι στην ημερήσια διάταξη.

Επίσης, το Κέντρο Υγείας Κουφαλίων είναι από τις πιο κρίσιμες υγειονομικές δομές της περιοχής, εξυπηρετώντας χιλιάδες κατοίκους και διερχόμενους. Ειδικά με την πανδημία του κορωνοϊού, το ασθενοφόρο αναμένεται να δώσει λύσεις, καλύπτοντας ανάγκες που στο πρόσφατο παρελθόν οι κάτοικοι τις κάλυπταν με τα αυτοκίνητά τους...

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Αναγνωστόπουλος: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζουμε την παρουσία ασθενοφόρου, σε συνεχή πλέον βάση, στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων. Η υλοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, μας βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους και τονώνει το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει τις επίμονες προσπάθειές μας και είναι αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Χαλκηδόνος με την Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, του Δκτη κ. Π. Μπογιατζίδη και προπαντός του Υπδκτη κ. Κ. Χρίστογλου, τους οποίους ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στο Δήμο μας και για την ενίσχυση όλων των δομών υγείας που λειτουργούν στην επικράτειά μας, τόσο σε μέσα και εξοπλισμό, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό».