Skip to main content

Επιτέλους Βαρδ-Άρης, σκόρπισε στα τέσσερα τον Βόλο (video)

Με πρωταγωνιστές και σκόρερ τους Ιντέγε - Γκάμα, οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν άνετα τους Θεσσαλούς με 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την πρώτη του νίκη μετά από έναν μήνα πανηγυρίζει ο Άρης που κέρδισε άνετα με 4-0 τον ΝΠΣ Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 15η αγωνιστική της Super League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, οι «κιτρινόμαυροι» που είχαν για πρωταγωνιστές και σκόρερ τους Μπράουν Ιντέγε και Μπρούνο Γκάμα ανέβηκαν στην 5η θέση με 21 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός, ενώ αντίθετα οι Θεσσαλοί καταλαμβάνουν την 11η θέση με 17 πόντους.

Ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί στο 12' όταν ο Γκάμα βρήκε με ωραία διαγώνια πάσα τον Φετφατζίδη που με τη σειρά του γύρισε παράλληλα στον Ιντέγε και ο τελευταίος με διπλή προσπάθεια προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη κάνοντας το 1-0.

Το συγκρότημα του Μίκαελ Ένινγκ βρήκε και νέο τέρμα στο 24' καθώς ο Λάρσον έβγαλε ωραία πάσα στον χώρο προς τον Ιντέγε και ο Νιγηριανός στράικερ πλάσαρε ψύχραιμα τον Γκαραβέλη πετυχαίνοντας το 2-0.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, στο 29' ο Μπρούνο Γκάμα κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Ντεντάκη και ένα λεπτό αργότερα αναλαμβάνοντας την εκτέλεση, νίκησε τον Γκαραβέλη και πέτυχε το 3-0 για την ομάδα του.

Ο ΝΠΣ Βόλος έχασε καλή ευκαιρία στο 34' καθώς ο Μουνίθ εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσίκα πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω από την εστία του Κουέστα ενώ στο 43' ο Μουνίθ εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Παρά το γεγονός πως ο Άρης καθάρισε την υπόθεση νίκη πριν το ημίωρο, οι παίκτες του δεν σταμάτησαν να πιέζουν για να διευρύνουν το προβάδισμά τους και στο 61' ο Λάρσον πέρασε τον Γκαραβέλη αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει και πάσαρε στον Γκάμα που με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Ρος, Βέλεθ (Μπα 66'), Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα (Μπακούτσης 66'), Τόνσο, Γκάμα, Λάρσον, Φετφατζίδης, Ιντέγε (Μαρτίνες 56')

ΝΠΣ Βόλος (Μπασάντρε): Γκαραβέλης, Φεράρι, Τσίκα (Μήτογλου 73'), Διαμαντής, Ντεντάκης, Μαξ, Μπαλογιάννης, Τόρες (Λύρατζης 65'), Μουνίθ (Κυζιρίδης 68'), Τσαούσης, Μάντζης.