Skip to main content

Ιωάννα για τον 40χρονο άνδρα: Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία -Καμία σχέση μαζί του

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τους 16 μήνες από τη μέρα που άλλαξε η ζωή της.

Για τον 40χρονο που εμπλέκεται στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, ο οποίος αρχικά παρουσιαζόταν από τα Μέσα Ενημέρωσης ως το μήλο της έριδος ανάμεσα στις δύο κοπέλες, μίλησε η Ιωάννα στην Κατερίνα Καινούργιου. Η 35χρονη τόνισε ότι δεν τον γνωρίζει, ούτε υπήρχει κάποιο ζήτημα ερωτικής αντιζηλίας.

«Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε, πρέπει να ελέγχουμε τη βαρύτητα του λόγου μας. Θα ήθελα να έρθει και να πει την αλήθεια, αυτά που ξέρει, τα γεγονότα. Το έχω δηλώσει, δεν ξέρω πώς είναι η φωνή του, η όψη του, δεν είχα καμία σχέση μαζί του» τόνισε.

Και συνέχισε: «Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία, δεν είχε σχέση δική μου με αυτό τον άνθρωπο, δεν τον είχα συναντήσει ποτέ, δεν ξέρω τη φυσιογνωμία του, μόνο την συνομιλία στο messenger. Όχι δεν έχει κάνει καμία κίνηση, ούτε ο ίδιος ουτε κάποιος από την πλευρά του. Εγώ δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν από τους 2, όλα τα μηνύματα στη δικογραφία έχουν έρθει από τις δύο πλευρές προς εμένα. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους, ήμουν ειλικρινής και με τους δύο. Τη δράστιδα την έβλεπα μια φορά το χρόνο, δεν βγαίναμε, δεν ήμασταν φίλες, μια τυπική συναναστροφή».

Η νεαρή κοπέλα μίλησε για το το κύμα συμπαράστασης που την έκανε πιο δυνατή για να αντιμετωπίσει όλο αυτό που περνά, τη δύσκολη δικαστική μάχη που έχει μπροστά της και τη ζωή της μετά την επίθεση.

«Μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα με το χειρουργείο», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα. «Είσαι στο χειρότερο σημείο, είναι σαν να έχεις πεθάνει», είπε για τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση.

«Θέλω η κατηγορούμενη να έρθει στο δικαστήριο και να πει την αλήθεια», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης για την Έφη Κακαράντζουλα.

«Είχα ερωτηματικά γιατί να μου κάνει κάποιος αυτή την επίθεση», συνέχισε η Ιωάννα.

«Ηταν προσβολή που η κατηγορούμενη δεν ήρθε στο δικαστήριο, η επίθεση έγινε σε μένα αλλά έχει αντίκτυπο και σε άλλους. Ταλαιπωρήθηκε η οικογένειά μου, οι φίλοι, συνάδελφοι το εργασιακό μου περιβάλλον».

«Δεν γνωρίζω αν θα παρευρεθεί στο δικαστήριο», είπε για την κατηγορούμενη η Ιωάννα αλλά όπως τόνισε «έχει μία στάση που δε δείχνει ίχνος μεταμέλειας, δεν έχει κατανοήσει τι έχει κάνει».

Η Ιωάννα μίλησε επίσης για την αντίδραση των δικών της ανθώπων όταν τους ανακοίνωσε ότι θα παραστεί στη δίκη.

«Οι περισσότεροι από τους δικούς μου ανθρώπους ανησύχησαν που ήθελα να παρευρεθώ στη δίκη. Εγώ θεώρησα ότι όλο αυτό θα με βοηθήσει να προχωρήσω παρακάτω».

Για το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός, η Ιωάννα είπε: «Με τρομάζει η σκέψη να κυκλοφορεί ελεύθερος».