Skip to main content

Επίθεση με βιτριόλι – Πρόταση εισαγγελέα: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 37χρονη

Την ενοχή της κατηγορούμενης για απόπειρα ανθρωποκτονίας ζήτησε ο εισαγγελέας στη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Την ενοχή της κατηγορούμενης για απόπειρα ανθρωποκτονίας ζήτησε ο εισαγγελέας στη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Τυγχάνει απορριπτέος ο ισχυρισμός της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Συνάγεται ότι οπωσδήποτε θεώρησε ως πιθανό τον θάνατο της παθούσας και το επιδοκίμασε», ανέφερε ο εισαγγελέας, όπως μεταφέρει η kathimerini.gr, προσθέτοντας:

«Προτείνω να κηρυχθεί ένοχη για τα απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησε μια δίκαιη δική και μια δεύτερη ευκαιρία. Της δόθηκε δυνατότητα να απολογηθεί στον ανακριτή, να απολογηθεί ενώπιον μας για μια πράξη που έχει τελέσει και έχει ομολογήσει. Δεν έδωσε όμως ποτέ στην Ιωάννα τέτοια δυνατότητα. Την καταδίκασε εφόρου ζωής να ανεβαίνει κάθε μέρα ένα Γολγοθά».

Διαβάστε: Επίθεση με βιτριόλι - Εισαγγελέας: Είχε σχέδιο εξόντωσης της Ιώαννας

Για τη σχέση μεταξύ κατηγορούμενης και θύματος ο εισαγγελέας, νωρίτερα, περιέγραψε ότι κατάγονται από την ίδια περιοχή χωρίς να έχουν σχέσεις μεταξύ τους, έχοντας κοινό σύνδεσμο στην Αθήνα την εξαδέλφη του θύματος.