Skip to main content

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες-σοκ από το χειρουργείο δημοσιεύει η 35χρονη

Λίγες μέρες πριν η 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι καθίσει στο εδώλιο, η 35χρονη δημοσιεύει φωτογραφίες από το πρώτο χειρουργείο.

Μια φωτογραφία με το πρόσωπό της καμμένο, λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι ανήρτησε το απόγευμα της Πέμπτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Το θύμα της επίθεσης που σόκαρε το πανελλήνιο, βρήκε τη δύναμη να μοιραστεί την τραγικότερη στιγμή της ζωής της για να δείξει τι ακριβώς συνέβη εκείνο το πρωί, όταν η 36χρονη κατηγορούμενη, που σε λίγες μέρες και ειδικότερα την ερχόμενη Τετάρτη, θα καθίσει στο εδώλιο αποφάσισε να την σημαδέψει για πάντα.

Η Ιωάννα, όπως είχε γίνει γνωστό, το πρώτο διάστημα μετά την επίθεση και ενώ τα χειρουργεία στα οποία υποβαλλόταν ήταν διαδοχικά, δεν είχε το κουράγιο να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέπτη. Το κορίτσι, πλέον, δείχνει έτοιμο να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα και να παλέψει για να πάρει πίσω τη ζωή της.

Η κοπέλα, με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με το πρόσωπό της καμμένο, δίνει σε όλους να κατανοήσουν τι της συνέβη. «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν... δεν αντιλαμβάνονται... πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη απο το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9.», έγραψε.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες: