Skip to main content

Επίθεση με βιτριόλι: Μετατροπή της κατηγορίας ζήτησε ο συνήγορος της κατηγορουμένης

O συνήγορος της κατηγορούμενης υπέβαλε πριν την απολογία μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σωματική βλάβη.

Αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σωματική βλάβη υπέβαλε πριν την απολογία της Έφης Κακαράτζουλα στη δίκη για το βιτριόλι ο συνήγορος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Το αίτημα υποβλήθηκε γραπτώς ενώ η ίδια ανέφερε στην απολογία της: «Τη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και από την οικογένεια της, αλλά και από την οικογένεια μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου».

Ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης απέρριψε τα αιτήματα να καταθέσουν ως μάρτυρες δύο φίλοι της κατηγορούμενης γιατί υπήρχαν στοιχεία ότι μπορεί να της πρόσφεραν βοήθεια για την αναζήτηση του θειικού οξέως και την παρακολούθηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η απολογία της κατηγορούμενης αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς έως σήμερα 17 μήνες μετά το έγκλημά της δεν έχει δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που διατυπώνονται γιατί έκανε μια τόσο αποτρόπαιη πράξη.

Ο συνήγορος της Εφης Κακαράτζουλα δήλωσε στο δικαστήριο ότι η πελάτης του θα απολογηθεί απερίσπαστη από κάθε παράγοντα της δίκης και θα πει αυτό που θέλει να πει.