Skip to main content

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα βρεθώ στη δίκη για να δει την καταστροφή που προκάλεσε»

«Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει για αυτές», είπε η 35χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

Λίγες ημέρες πριν τη δίκη της 36χρονης για την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να παραστεί στη δίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Open, "Τώρα ό,τι Συμβαίνει", η 35χρονη ανέφερε πως "η απόφασή μου να βρεθώ στο δικαστήριο αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε, για εμένα είναι μονόδρομος. Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει για αυτές".

Όσο για την ποινή που πρέπει να επιβληθεί στην 36χρονη γυναίκα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε πως "πρέπει να είναι παραδειγματική και να υπογραμμιστεί η μηδενική ανοχή της κοινωνίας και των θεσμών σε πράξεις μιμητισμού. Δεν είμαι σίγουρη πως θα μπορέσω να το διαχειριστώ, θα προσπαθήσω όμως".

"Επενδύω πάντα στη στήριξη της οικογένειάς μου και στην αγάπη του κόσμου, διότι για εμένα τέτοιου είδους αξίες έχουν σημασία και όχι η επιφανειακή ομορφιά. Πρέπει νομίζω κάποια στιγμή να αναθεωρήσουμε ως κοινωνία τα πρότυπα που προβάλλουμε στα παιδιά μας και τους νέους", κατέληξε στη δήλωσή της.