Skip to main content

Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα της Ιωάννας λίγο πριν τη δίκη (vid)

«Δεν υπάρχουν αιτίες ούτε ελαφρυντικά ούτε μεταμέλεια. Και εγώ και η κοινωνία μας ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία της», λέει η 35χρονη Ιωάννα.

Αντίστροφα μετά πλέον ο χρόνος για την έναρξη της δίκης της Έφης Κακαράντζουλα, της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου προκαλώντας της σοβαρά τραύματα.

Ένα χρόνο μετά η 35χρονη πλέον Ιωάννα προσπαθεί να αποκαταστήσει τα σωματικά και ψυχικά της τραύματα.

Λίγες ώρες πριν τη δίκη, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, η νεαρή κοπέλα που δέχθηκε την σοκαριστική επίθεση έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από την τηλεόραση της ΕΡΤ.

«Η δικαιοσύνη, από νομικής πλευράς, σε περιπτώσεις όπως η δίκη μου πρέπει να είναι αμείλικτη. Δεν υπάρχουν αιτίες ούτε ελαφρυντικά ούτε μεταμέλεια. Και εγώ και η κοινωνία μας ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία της. Προσωπικά δικαιωμένη δεν βρίσκω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να νιώσω. Μόνο αν ο χρόνος γύριζε πίσω. Αλλά αυτό δεν γίνεται», ήταν το μήνυμα που έστειλε πριν την έναρξη της δίκης. Εκεί όπου για πρώτη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη που τις προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες στην ψυχή και στο σώμα.