Skip to main content

Επίθεση του «Ρουβίκωνα» με μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ (video)

Σήμερα στις 06:05 το πρωί περίπου δέκα άτομα επιτέθηκαν με μπουκάλια μπογιάς στους εξωτερικούς χώρους της πρεσβείας του Ισραηλ στο Ψυχικό.

Επίθεση με μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» σήμερα τα ξημερώματα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα στις 06:05 το πρωί περίπου δέκα άτομα επιτέθηκαν με μπουκάλια μπογιάς στους εξωτερικούς χώρους της πρεσβείας του Ισραηλ στο Ψυχικό, στην οδό Μαραθωνοδρόμων 1.

«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους Παλαιστίνιους. Σε έναν λαό που δεκαετίες τώρα πέφτει θύμα μιας πολλαπλής καταπίεσης. Στη πραγματικότητα οι Παλαιστίνιοι πιέζονται με κάθε μέσο να φύγουν από τη γη που ζουν. Πρόκειται για μια εθνοκάθαρση χαμηλής έντασης με ορίζοντα δεκαετιών. Το ερώτημα που θέτει ο Παλαιστινιακός αγώνας είναι αυτό που προηγείται όλων των άλλων σχετικά με τη φύση, για παράδειγμα, μιας Παλαιστινικής ανεξαρτησίας. Είναι ζήτημα επιβίωσης ενός κόσμου στον τοπο που γεννήθηκε», αναφέρει σύντομο κείμενο που αναρτήθηκε με συνοδεία βίντεο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.