Skip to main content

Επιτυχημένα τα «Ελευθέρια» του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης

Συνολικά 70 ιστιοπλόοι και 127 κωπηλάτες από 7 ομίλους της Βόρειου Ελλάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Το Σαββατοκύριακο 7, 8 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν στον κόλπο του Θερμαϊκού οι ναυταθλητικές εκδηλώσεις «Ελευθέρια 2019» στη μνήμη του Αντώνη Ηπειρώτη και οι «Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας Δ.Ε.Θ.».

Οι Θεσσαλονικείς και οι επισκέπτες της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, στο παραλιακό μέτωπο της Νέας παραλίας, τις προσπάθειες των μικρών και μεγάλων αθλητών του ομίλου μας στην ιστιοπλοΐα και στην κωπηλασία (σε θαλάσσιο στίβο και σε κωπηλατικά εργόμετρα).

Συνολικά 70 ιστιοπλόοι και 127 κωπηλάτες από 7 ομίλους της Βόρειου Ελλάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στους περιπατητές της παραλίας.

Τις απονομές των επάθλων τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Άγγελος Χαριστέας, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Χριστίνα Αρχοντή και Γιώργος Ορφανός.

Στην επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν σημαντικά ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και το Ε.Β.Ε.Θ.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν εθελοντικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.