Skip to main content

Σε λειτουργία οι δύο νέοι σταθμοί ελέγχου στον Προμαχώνα - Μπαίνει ακόμη ένας

Οι σταθμοί ελέγχου του τελωνειακού σταθμού του Προμαχώνα ανέρχονται πλέον σε έξι - Την επόμενη εβδομάδα θα προστεθεί ακόμη ένας.

Σε λειτουργία τέθηκαν οι δύο νέοι σταθμοί ελέγχου στην πύλη εισόδου του τελωνειακού σταθμού του Προμαχώνα.

Πλέον, όπως είχε αποκαλύψει σε ρεπορτάζ (δείτε ΕΔΩ) η Voria.gr, οι σταθμοί ελέγχου ανέρχονται σε έξι, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα προστεθεί ακόμη ένας σταθμός.

Επιπλέον, από 1η Ιουλίου 2021 θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση οι παρακάτω χερσαίες πύλες εισόδου: Προμαχώνας, Εύζωνοι, Νίκη, Δοϊράνη, Καστανιές, Κήποι, Ορμένιο, Νυμφαία, Κρυσταλλοπηγή και Κακαβιά, ενώ από 2 Ιουλίου 2021 θα λειτουργεί σε 24ωρη και αυτή της Εξοχής. Τέλος, το Μαυρομάτι έως τις 7/7 θα λειτουργεί με την υπάρχουσα κατάσταση (ωράριο 08:00 έως 16:00) και όριο εισόδου 250 άτομα.

«Η εξέλιξη θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση του τελωνειακού σταθμού του Προμαχώνα, στην ταχύτερη και ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων και των ταξιδιωτών», ανέφερε σε τοποθέτησή της χαρακτηριστικά η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

«Τηρούμε στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες για την προστασία όλων μας και είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε έως ότου ολοκληρωθεί η επιχείρηση «Ελευθερία», καταλήγει η κ. Αντωνίου.