Skip to main content

«Canteen Festival»: Έρχεται στη δυτική Θεσσαλονίκη το πρώτο Φεστιβάλ Καντίνας

Το 1o Φεστιβάλ Καντίνας - «Canteen Festival» θα πραγματοποιηθεί από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στο πρώην Στρατόπεδο Μεγ. Αλεξάνδρου

Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ στα δυτικά της Θεσσαλονίκης έρχεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες γεύσεων, μαγειρικές επιδείξεις αλλά και μουσική και χορευτικά δρώμενα και όλα αυτά με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Ειδικότερα, πρόκειται για το 1o Φεστιβάλ Καντίνας - «Canteen Festival», που θα πραγματοποιηθεί από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στο πρώην Στρατόπεδο Μεγ. Αλεξάνδρου του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τη Thessaloniki Brand σε συνεργασία με το δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης και την Δημοτική Κοινωφελή επιχείρηση (ΚΔΕΔΑΜ) για τη μεγαλύτερη συμβολή στην ανάπτυξη, διάδοση και την προβολή της περιοχής στο πλαίσιο του πολιτιστικού γαστρονομικού πολιτισμού.

Ειδικότερα, στο χώρο του φεστιβάλ θα στηθούν κάθε λογής καντίνες με διαφορετικά είδη φαγητού, γλυκού, ποτού καθώς και αρκετές δράσεις για παιδιά και επιδείξεις μαγειρικής παραδοσιακής κουζίνας.

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και πολιτισμού, που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη και όχι μόνο. Ένα φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει μουσικά και χορευτικά δρώμενα από πολιτιστικούς συλλόγους όχι μόνο της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, καθώς και συμμετοχές από σχολές χορού και τοπικά μουσικά σχήματα.

Πληροφορίες:

-Από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 2 Οκτωβρίου
-Πρώην Στρατόπεδο Μεγ. Αλεξάνδρου του Δήμου Αμπελοκήπων

Είσοδος ελεύθερη