Skip to main content

Ερέρα: Μπορούμε να βελτιωθούμε, ίσως παίξει με ΠΑΟΚ ο Μαβράι (vid)

O προπονητής του Άρη μίλησε για το ξεκίνημα της σεζόν και το απόλυτο των νικών, τον Μερτζίμ Μαβράι αλλά και τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν

Για την εξαιρετική εκκίνηση του Άρη στη Super League και το απόλυτο των νικών που έχει, μέχρι στιγμής, πετύχει η ομάδα του, μίλησε στην κάμερα του συλλόγου ο τεχνικός των «κιτρίνων», Πάκο Ερέρα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ερέρα αναφέρθηκε και στον Μερτζίμ Μαβράι, τονίζοντας ότι «δεν είναι στο μάξιμουμ, αλλά είναι σε ένα καλό επίπεδο και θα τον σκεφτώ για το ματς του Κυπέλλου».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ξεκίνημα της χρονιάς και το απόλυτο των νικών: «Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα και το ευχόμουν, όπως και ο κάθε προπονητής άλλωστε. Δεν είναι εύκολο να το πετυχαίνεις, το κυριότερο όμως είναι πως παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κι έρχονται και οι νίκες. Είμαστε στο 100% στην ετοιμότητά μας, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και δεν σταματάμε να το πιστεύουμε αυτό. Υπάρχει η δυνατότητα αυτή».

Για τον Μερτζίμ Μαβράι και την κατάσταση του: «Τον έχω δεν τον Μαβράι στις προπονήσεις. Είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, δουλεύει σκληρά. Δεν ήρθε χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, έκανε προετοιμασία με την προηγούμενή του ομάδα. Δεν είναι στο μάξιμουμ, αλλά είναι σε ένα καλό επίπεδο και θα τον σκεφτώ για το ματς του Κυπέλλου».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Άρη είπε: «Είναι μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά έχω μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μου. Η ομάδα έχει λάβει το μήνυμα, πως πρέπει να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε».