Skip to main content

Έργα αγροτικής οδοποιίας και στις επτά δημοτικές ενότητες του Λαγκαδά

Τους τελευταίους δυο μήνες γίνονται βελτιώσεις, αποκαταστάσεις και διανοίξεις αγροτικών δρόμων, αλλά και καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων.

Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις για τη συντήρηση, αποκατάσταση και διάνοιξη των αγροτικών δρόμων και στις επτά δημοτικές ενότητές του, προχωρά το τελευταίο δίμηνο ο δήμος Λαγκαδά.

Το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας αποτελούσε προτεραιότητα της διοίκησης του Γιάννη Ταχματζίδη, και μετά τη μερική αποκατάσταση του στόλου των μηχανημάτων του δήμου (γκρέιντερ, φορτηγά κτλ.), καταρτίστηκε ένα πρόγραμμα έργων αγροτικής οδοποιίας, που εξελίσσεται τους τελευταίους δυο μήνες.

Σύμφωνα με τα στελέχη της διοίκησης Ταχματζίδη, τα έργα αγροτικής οδοποιίας θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα σε όλο το δήμο, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες και αποτελεί κύριο ζήτημα για τους κατοίκους του δήμου Λαγκαδά.

«Τα μηχανήματα που παρεμβαίνουν είναι του δήμου και θα είμαστε σε ακόμη καλύτερο επίπεδο το επόμενο διάστημα. Οι ανάγκες που συσσωρεύτηκαν είναι πολύ μεγάλες και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων για την πολυετή εγκατάλειψη των αγροτικών δρόμων έχουν βάση. Τα έχουμε αναγνωρίσει προτού αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου και είχαμε υποσχεθεί πως η αγροτική οδοποιία είναι πρώτης προτεραιότητας για εμάς. Παράλληλα, προχωρούμε και στον καθαρισμό πολλών κοινόχρηστων χώρων, ώστε να βελτιώσουμε και σε αυτό το επίπεδο την καθημερινότητα των συμπολιτών μας», τόνισε στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Προκοπίδης.

Έργα αγροτικής οδοποιίας και παρεμβάσεις σε ελεύθερους χώρους έχουν γίνει ήδη σε περιοχές, όπως ο Σοχός, ο Βερτίσκος, η Άσσηρος, Ο Λαχανάς, οι Πέντε Βρύσες και ακολουθεί το Πολυδένδρι και άλλες περιοχές και στις επτά δημοτικές ενότητες του Λαγκαδά.