Skip to main content

Εργασίες από σήμερα σε επαρχιακά οδικά τμήματα στη Θεσσαλονίκη

Οι εργασίες συντήρησης έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας και επί της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Πλαγιαρίου- Επανομής θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας στην περιοχή του αεροδρομίου και επί της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Πλαγιαρίου – Επανομής στην περιοχή πριν από το Πλαγιάρι.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 07.30 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.