Skip to main content

Εργασίες καθαρισμού χόρτων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς τα ανατολικά

Εργασίες συντήρησης - καθαρισμού χόρτων και βλάστησης θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα 12 έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού χόρτων και βλάστησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα), από τη Χ.Θ. 9+000 (Παπαγεωργίου) έως τη Χ.Θ. 15+500 (κόμβος Τούμπας). Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι  ταυτόχρονα σε όλο το μήκος.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 12/04/2021 έως και την Παρασκευή 16/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, κατά τις ώρες 07.00 -14.00.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.