Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου από τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Ρυσίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας/Κασσάνδρας.

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες από τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Ρυσίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας/Κασσάνδρας. Συγκεκριμένα, οι εργασίες κοπής πρασίνου που θα εκτελεστούν είναι οι εξής:

-επί της κεντρικής νησίδας, με διέλευση μηχανήματος (κινητό συνεργείο), αριστερά της οδού, ανά κατεύθυνση και τμηματικά, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

-επί της κεντρικής νησίδας, με αποκλεισμό των δύο αριστερών λωρίδων και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα, από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022.

Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ